Landmärken i Uppsala

Berthågas kyrkogård
Denna plats och dess rå är relativt ung med en historia tillbaka till 60-talets första hälft.. Kyrkogården är en lugn plats för de varelser som känner sig tilltalade av en kyrkogård.

Botaniska Trädgården
Öppet för förslag!

Domkyrkan
Domkyrkan är en av de platser som är otillgänglig för många av Skuggans medborgare. En oerhört mäktig Grimm i skepnaden av en drake beskyddar katedralen med sitt oliv och släpper inte in någon som inte är döpt in i den kristna tron.

Uppsala Gamla Kyrka
Öppet för förslag!

Kung Björns Högar
Mer info kommer inom kort. Denna plats har mycket vildmagi.

Rackarberget
Rackare är en gammal svensk benämning på individer som fått uppskov på sina dödsdomar för att utföra den hemska uppgiften att döda de dödsdömda. Rackarberget i Uppsala var i gamla tider en avrättnings plats och i dess utkanter bodde desa individer. Här finns det gott om oroliga gastar som av varierande anledning inte fick ro i döden. Det är även ett område där det bor många studenter som nog inte gör dessa gastar mindre lugna.

Skytteanum
Magin flödar i denna trädgård och minsta gruskorn på denna plats har magiska influenser. Framförallt Vittrorna frodas på denna plats, men även alla andra varelser finner sig hemmastadda här.

Fyrisån
Öppen för förslag! Här tänkte vi ha Näcken.

Uppsala Stadsskog
Öppen för förslag!

Lunsen
Öppen för förslag! Här bor det troll och ett skogsrå.

Annonser